Thursday, January 24, 2008

城城加碼千萬延續個唱

Sources: MingPao - Weekly / TaKungPao / WenWeiPo / Oriental / TheSun / SingTao / Headline / XHN / SOHU / @ActioNews / SINA / am730 / ON.cc / SINA Video

[AppleDaily] 城 城 預 告 紀 香 捧 場

郭 富 城 將 於 下 月 14 日 至 17 日 舉 行 「 郭 富 城 舞 林 正 傳 演 唱 會 延 續 篇 」 個 唱 , 昨 日 他 到 亞 洲 國 際 博 覽 館 舉 行 記 者 會 , 宣 佈 演 唱 會 將 會 加 開 21 日 至 23 日 的 終 極 3 場 , 屆 時 城 城 會 與 歌 迷 共 度 中 西 兩 個 情 人 節 。
城 城 昨 日 率 先 到 亞 洲 國 際 博 覽 館 視 察 場 地 , 他 大 讚 舞 台 可 與 觀 眾 距 離 拉 近 , 他 說 : 「 今 次 個 360 度 旋 轉 舞 台 會 突 破 到 450 度 極 限 , 而 水 花 舞 淋 濕 身 part 亦 會 擴 大 範 圍 同 加 長 時 間 。 」

未 收 黛 林 來 電 至 於 緋 聞 女 友 熊 黛 林 是 否 於 情 人 節 當 天 捧 場 ? 城 城 說 : 「 暫 時 冇 諗 過 , 當 日 情 人 節 有 好 多 fans 陪 我 , 其 實 我 每 次 開 演 唱 會 , 異 性 朋 友 會 主 動 打 電 話 畀 我 話 想 睇 , 但 今 次 我 就 冇 收 過 電 話 , 至 於 藤 原 紀 香 , 可 能 到 時 佢 同 老 公 睇 呢 。 」 城 城 表 示 情 人 節 在 他 心 目 中 十 分 重 要 , 問 到 他 的 拖 友 時 , 他 即 詐 說 : 「 邊 個 同 我 拍 拖 ? 我 同 工 作 戀 愛 緊 , 搏 鬥 緊 , 對 工 作 感 情 好 轟 烈 。 」
採 訪 、 攝 影 : 駱 華 齡
郭 富 城 昨 日 在 亞 洲 博 覽 館 舉 行 個 唱 記 者 會 , 十 分 風 騷 。

Physical Aaron Kwok De Show Reel Extension Live in concert 2008: Feb 14, 15, 16, 17, 21, 22, and 23.


No comments: