Wednesday, April 9, 2008

城城曼谷練肌肉謝絕狂歡

Sources: Mingpao - Weekly

[AppleDaily] 馮 仁 昭 四 圍 超 : 城 城 曼 谷 做 Gym 爆 青 筋
郭 富 城 連 日 身 在 泰 國 曼 谷 準 備 拍 攝 新 片 《 風 雲 II 》 , 但 郭 天 王 風 頭 就 遠 遠 不 及 新 聞 人 物 謝 霆 鋒 同 張 芝 , 所 以 索 性 埋 心 水 弗 。 噚 日 佢 趁 未 開 工 , 一 支 公 去 下 榻 Emporium Suites 酒 店 健 身 室 , 其 間 佢 出 晒 力 大 玩 健 身 器 , 冇 幾 耐 已 經 操 到 汗 濕 衣 衫 , 青 筋 暴 現 , 不 過 城 城 似 乎 要 盡 情 享 受 私 人 空 間 , 一 見 記 者 舉 機 就 即 時 通 知 保 安 , 請 記 者 離 開 。


[SuddenWkly #662] 手 瓜 起 晒 城 城 為 免 「 剷 青 頭 」 曝 光 , 出 入 都 戴 帽 遮 掩 。 據 知 城 城 剷 青 是 方 便 戴 假 髮 拍 戲 。

No comments: