Friday, August 14, 2009

郭富城結合三方面力量捐款脤災

Sources: MPINews / Oriental / TheSun /
郭富城結合三方面力量捐款脤災
【21:02】2009年08月14日 【on.cc 專訊】 在賑災晚會中,主持人致電訪問正在內地工作的郭富城,他表示雖然不能親身到災區,但也會為台灣人民打氣,呼籲他們要堅強面對,盡快重建家園,不過當主持人 問到他今次捐款數字時,巧合地問了三次也受到信號干擾而聽不到他實際的捐款數字,不過他強調會集合歌迷會、自己的慈善基金及以個人名義三方面的力量捐款。 此外,剛剛分手的杜德偉也透過經理人表示會捐出十萬元台幣賑災。

Sudden Weekly #733:

舒淇唔熱身玩殘城城
呢排天口又翳又焗,莫講話喺室外做運動,就算喺街行兩轉,件衫都可以扭出水。所以上周六( 8日)媽咪姐喺柴灣見到郭富城同舒淇拍新戲《全城戒備》時,吊住威吔擒高擒低,都咪話唔慘。
雖然話夏日炎炎仲要半夜拍戲...

城城神鵰再現城城神鵰再現
冷縮熱脹呢個論點,可能由城城(郭富城)改寫。
話說城城早前喺台北小巨蛋開騷,成晚嘅節目基本上係由香港嘅演唱會搬過去,壓軸高潮當然唔少得濕身啦!當時十幾個舞蹈員攞住水槍向着住薄 chit chit白色衫...

No comments: